Arama
Anasayfa > 5 1 sistemi sorgusunda 157 sonuç bulunmuştur.
F-Secure Mobile Security, Dünyaca ünlü Güvenlik şirketi F-Secure Tarafından Mobil Cihazınızın Güvenliğini Sağlamak Için üretilmiş Olan Bir Güvenlik Ya
Versiyon: .; İndirilme: 380; Lisans: Shareware
Adobe Shockwave Player Yazılımının Mac OS X Işletim Sistemi Ile Uyumlu Olan Sürümüdür.
Adobe Shockwave Player Internette Gezinirken Karşını
Versiyon: 10.1.1.016.; İndirilme: 188; Lisans: Freeware
B>Browse3D 2Mb Civarındaki Boyutuyla Küçük, Küçük Olduğu Için Sistemi çok Yormayan, Başarılı Bir Internet Tarayıcısıdır. Peki Bu Tarayıcının Diğer
Versiyon: 3.1.4; İndirilme: 57; Lisans: Freeware
Müthiş Bir Toplu Sms Gönderme Programı. Firmanızın Adı Veya Adınız,soyadınız Ile Milyonlarca Kişiye Aynı Anda Kısa Mesaj Sms Göndermenizi Sağlar. Yurt
Versiyon: 1.0.0.; İndirilme: 37; Lisans: Freeware
Standart Windows Faydalı Ve ücretsiz Araçları Yanında 20 Den Fazla Bağımsız Sistem Aracı Sunan Bir Yazılım. XtraTools Ile MS Windows Uygulamalarını Bi
Versiyon: 6.0; İndirilme: 57; Lisans: Shareware
1-) Kelebek Script 10 Cesit Antivirus Taramassindan Gecirilmistir. Gonul Rahatligi Ile Kullanabilirsiniz.. 2-) Kelebek Script De Gorulen Gereksiz Kod
Versiyon: 9.5; İndirilme: 123; Lisans: Freeware
Microsoft Windows Server 2003 Işletim Sistemi üzerindeki Açıkları Kapatmak Için çıkarılan Güncelleştirmeleri Kapsayan Bir Güvenlik Paketi.
Versiyon: Türkçe.; İndirilme: 282; Lisans: Freeware
Adobe Flash Player Yazılımının Linux Işletim Sistemi Ile Uyumlu Olan Sürümüdür.
Adobe Flash Player Internet üzerinde Animasyonları, Reklaml
Versiyon: 9.0.48.0.; İndirilme: 309; Lisans: Freeware
Sisteminize Girmiş Olan Truva Atı, Keylogger, Reklam Ajanı Gibi Tehditleri Bilgisayarınızdan Temizlemeye Yardımcı Olur. Sistemden Kaldırılması çok Zor
Versiyon: 3.0.1010; İndirilme: 137; Lisans: Shareware
Faydalı Sistem Araçları Ve Benzeri Birçok ücretsiz Program Yazan Nir Sofer Arkadaşımızdan Yine Bir Faydalı Ve ücretsiz Yazılımı Daha Sizlere Tanıtmak
Versiyon: 1.02.; İndirilme: 50; Lisans: Freeware