Arama
Anasayfa > 6300 icin nokia turkce yazilim sorgusunda 998 sonuç bulunmuştur.
İçinde Yüzlerce Fıkra Olan Bir Programcık.Windows Yardım Menüsü Olarak Hazırlanmış Bu Yüzden Boyutu çok Küçültülmüştür.
Versiyon: v1 1; İndirilme: 209; Lisans: Shareware
Acrobat Reader Yazılımının Symbian OS Işletim Sistemli Mobil Cihazlar üzerinde Kullanılabilir Sürümüdür. Adobe Reader Yazılımını Günümüzde Bilmeyenimi
Versiyon: LE 1.0; İndirilme: 660; Lisans: Freeware
GTA 3 `ün Türkçe Yaması. Oyun Menülerinden Konuşma Textlerine Kadar Herşeyin Türkçeleştirildiği çok Güzel Bir Yama Eğer Oynadıgınızdan Bişey Anlamıyor
Versiyon: 1; İndirilme: 1210; Lisans: Shareware
Türkce Yazili Sohbet Programidir. IRC Uzerinden Sohbet Ve Muhabbet Imkani Sunmaktadir.
Versiyon: 6.2; İndirilme: 115; Lisans: Shareware
Tamamen Turkce Olur Turkce Mirc 6.17 `nin Uzerine Yazilmistir Taraftar Menusu Dialog Menusuyle Sunucu Girisleri Kolaylastirilmistir. User Oper Ve Op M
Versiyon: 7.2; İndirilme: 58; Lisans: Shareware
Tanıtım: "phpBB Group" Tarafından Geliştirilen, özelleştirilebilir, Açık Kaynak Kodlu, Açılımı "php Bulletin Board" Olan, PHP Temelli Ve Seçiminize B
Versiyon: 3.0 RC5; İndirilme: 121; Lisans: Shareware
Kaspersky Anti Virüs & Kaspersky İnternet Security Türkçe Yaması Indir Kaspersky Anti Virüs & Kaspersky İnternet Security Türkçe Yaması Download Kas
Versiyon: 7 Sürümleri İçi; İndirilme: 1238; Lisans: Shareware
Kolay Kullanimli Turkce MIRC
Versiyon: v1; İndirilme: 39; Lisans: Freeware
Turing Translation, İngilizce`den Türkçe`ye Ve Türkçe`den İngilizce`ye Sözcük Ve Tümce çevirisi Yapabilen Bir Yazılımdır
Versiyon: 7.01; İndirilme: 142; Lisans: Shareware
Dünyaca ünlü Türkçe MIRCumut Script 6.31 En Son Mirc Scirpt Versiyonu İle Evlerinizde Cafe Veya Işyerlerinizde Hiç Bir şekilde Trojen Virus Reklam Gib
Versiyon: 6.31; İndirilme: 219; Lisans: Shareware