Arama
Anasayfa > 6300 virus temizleme programi sorgusunda 196 sonuç bulunmuştur.
Avira AntiRootkit Tool, Bir "rootkit" Algılama Ve Temizleme Yazılımıdır. Yıllardır ürettiği Başarılı Güvenlik Yazılımları Ile Dikkat çeken Avira Firma
Versiyon: 1.0.1.17 Beta; İndirilme: 61; Lisans: Freeware
VirusKeeper 2007, Gelişmiş Bir Virüsten Koruma Ve Casus Yazılım Engelleme Aracıdır. Yazılım, Bugün Bilgisayarların çoğunu Internet Aracılığıyla Tehdit
Versiyon: 7.1.0; İndirilme: 48; Lisans: Shareware
Trojan Remover Bir Truva Atı Algılama Ve Temizleme Yazılımıdır. Truva Atları Bilgisayar Korsanları Tarafından Yazılmış Olan Zararlı Kodlardır. Bilgisa
Versiyon: 6.6.2; İndirilme: 113; Lisans: Shareware
Symantec Güvenlik Bülteninde Açıklanan Ve Bütün Sistemi Kaybetmenize Sebep Olan Virüsü Hatasız şekilde Kaldırabilen Yazılım. Bu Yazılım Sadece W32.Zot
Versiyon: 1.0; İndirilme: 37; Lisans: Freeware
Vundo Bilgisayarınıza Internet üzerinden Elektronik Postalar Aracılığıyla Bulaşabilen Oldukça Tehlikeli Bir Truva Atıdır. Symantec Firması Da Bu Aracı
Versiyon: 1.0.0; İndirilme: 69; Lisans: Freeware
Sophos Anti-Rootkit Bir "rootkit" Algılama Ve Temizleme Yazılımıdır. "Rootkit"ler özellikle Bilgisayar Korsanları Tarafından Kullanılmakta Olan Zararl
Versiyon: 1.3.1; İndirilme: 58; Lisans: Freeware
Panda Antivirus + Firewall 2008 - Yeni Yükleyin Ve Virüsleri Spyware`leri Unutun... Firewall Ile Güven Içinde Kalın. Bilgisayarınızı Kale Yapın...
Versiyon: Firewall 2008; İndirilme: 559; Lisans: Demo
B>NOD32 Kontrol Merkezi
Merkezi Yönetim Modülüdür. Çeşitli özelliklere, Araçlara Ve Ayarlara Erişim Sağlar; Bütün Sistem Bileşenlerini Bütünl
Versiyon: 2.70.39; İndirilme: 243; Lisans: Shareware
NOD32 Kontrol Merkezi :
Merkezi Yönetim Modülüdür. Çesitli özelliklere, Araçlara Ve Ayarlara Erişim Sağlar; Bütün Sistem Bileşenlerini Bütünleşti
Versiyon: 2.70.39; İndirilme: 35; Lisans: Shareware
NOD32 Kontrol Merkezi :
Merkezi Yönetim Modülüdür. Çesitli özelliklere, Araçlara Ve Ayarlara Erişim Sağlar; Bütün Sistem Bileşenlerini Bütünleşti
Versiyon: 2.70.39; İndirilme: 81; Lisans: Shareware