Arama
Anasayfa > 5 1 ses sistemi i sorgusunda 154 sonuç bulunmuştur.
Microsoft Virtual PC, Artık ücretsiz. Virtual PC, Bilgisayarınız Içinde Bir Tane Daha Bilgisayar Oluşturarak Aynı Anda Başka Bir Işletim Sistemini Hiç
Versiyon: 2007.; İndirilme: 72; Lisans: Freeware
GnucDNA Tabanlı Bir Dosya Paylaşım Programı Olan Kiwi Alpha, Morpheus Isimli Başarılı P2p Programının Kullandığı Sistemi Kullanıyor. innDirme Işlem
Versiyon: 2.5.4; İndirilme: 89; Lisans: Freeware
CloneDVD, DVD Yazma Programıdır. CloneDVD, DVD`lerinizi Başka Bir DVD`ye Ya Da Sabit Sürücünüze OLDUĞU GİBİ Yazabiliyor. Böylece Tüm Kopya Korumaları
Versiyon: 4.0.; İndirilme: 88; Lisans: Shareware
Kaspersky Internet Security 2006, Kişisel Ve Sunucu Bilgisayarları Güvenliği Için çıtayı Bir Adım Daha öteye Taşıyan Yepyeni Bir Uygulama. Kaspersky F
Versiyon: 6.0.1.305; İndirilme: 259; Lisans: Shareware
Adobe Reader Yazılımın Mac OS X Işletim Sistemi üzerinde Kullanılabilir Sürümüdür. Adobe Reader Yazılımını Günümüzde Bilmeyenimiz Sanırım Yoktur. Adob
Versiyon: 8.1.; İndirilme: 75; Lisans: Freeware
NetLimiter, Windows Işletim Sistemi Için Tasarlanmış, Son Internet Trafiği Denetleme Ve Izleme Aracıdır. NetLimiter Yazılımını Uygulamalar Veya Bağlan
Versiyon: 2.0.10.1.; İndirilme: 31; Lisans: Freeware
Ücretsiz BS Player Video Oynatıcı Sayesinde Artık Windows Media Player Ve Winamp Gibi Diğer Medya Oynatıcılarına Ihtiyacınız Kalmayacak. Çünkü ücretsi
Versiyon: v.2.23 Ücretsiz; İndirilme: 429; Lisans: Shareware
Bilinen En Iyi Mesajlaşma Programlarından Biri Olan ICQ Ile Istediğiniz Kişilerle Mesajlaşabilir, Dosya Transferi Yapabilir, SMS Mesajları Yollayabili
Versiyon: 6.0.5400.; İndirilme: 89; Lisans: Freeware
LimeWire Basic Yazılımın Linux Işletim Sistemi Için Uyumlu Sürümüdür. LimeWire Basic, Gnutella Ağı üzerinden Kullanıcılarına Hizmet Veren Bir Dosya
Versiyon: 4.14.10; İndirilme: 1514; Lisans: Shareware
Üreticinin Açıklaması: Tauscan, Sisteminiz Için Tehlike Arzeden Zararlı Yazılımları Tespit Etme Ve Temizleme Yeteneğine Sahip, Geniş Menzilli Ve Kola
Versiyon: 1.7 (1414); İndirilme: 59; Lisans: Shareware