Arama

Anasayfa > 2 1 ses sistemi sorgusunda 154 sonuç bulunmuştur.

• Mydesign Haberci 0.4
    Sitenize çeşitli Kategorilere Göre Haber Ekleyebileceğiniz, Farklı Yetkilere Sahip Editörlük Sistemi Bulunan Gelişmiş Bir Içerik Yönetim Sistemi.

Versiyon: 0.4; İndirilme: 65; Lisans: Freeware
  • Hts 2 Windows T 2.0
    Alim Satimstokcarİ Hesapfaturacek/senetkasabankapersonel Ve İnsan Kaynaklari Kargo Sevkiyat Yonetim Ticari Sistemi
    Versiyon: 2.0; İndirilme: 29; Lisans: Demo
  • Cesarftp 0.99e
    Güzel Bir FTP Programı Olan Cesar Sürükle Sistemi Ile çalışıyor Ve Kullanıcılara çok Büyük Kolaylıklar Sağlıyor.
    Versiyon: 0.99e; İndirilme: 21; Lisans: Freeware
  • Personel Takip Sistemi Magnetik Kart Okuyuculu 1.0
    Personel Giri
    Versiyon: 1.0; İndirilme: 39; Lisans: Demo
  • Personel Takip Sistemi 2,0
    Personel Giri
    Versiyon: 2,0; İndirilme: 22; Lisans: Demo
  • Keyoptimus 8.2007
    Yakıt Ve Nakliye Takibi,personel Takibi Ve Maaş Sistemi,çek,senet,kasa,banka V.s Modülleri Tüm Raporlar Ve Yazıcı çıktıları
    Versiyon: 8.2007; İndirilme: 54; Lisans: Shareware
  • Megacalc 3.1.
    Palm OS Işletim Sistemi Için Hazırlanan Bir Hesap Makinesi. Çok Fazla özellik Bulundurmasa Da Basit Kullanımlar Için Ideal.

Fiyatı:

Versiyon: 3.1.; İndirilme: 120; Lisans: Shareware
  • Attis (kybele Sigorta Acente&broker Yönetim Sistemi) 4.2.0
    Attis, Sigorta Acenteleri Ve Brokerları Için Geliştirilmiş, Muhasebe Temelli, Tümleşik Arka Ofis Programıdır. Piyasada Bulunan Ticari Entegre Uygulam
    Versiyon: 4.2.0; İndirilme: 61; Lisans: Shareware
  • İs Yeri Yonetim Sistemi -
    Data Çözüm Komple İş Yeri Yönetimi Yazılımı Bir Işyerinin Bütün Kayıt Ve Takip Işlemlerini Bir Arada Yürütmek Amacıyla Hazırlanmış Bir Yazılımdır.
    Versiyon: -; İndirilme: 64; Lisans: Shareware
  • Undeepfreeze 1.6
    UnDeepFreeze Sistemi DeepFreeze Sisteminin çökmesini Korumaktır. DeepFreeze şifreniz Kaybolsa Bile UnDeepFreeze Sayesinde DeepFreeze Programı Güvenli
    Versiyon: 1.6; İndirilme: 399; Lisans: Shareware
  • <- Önceki Sayfa [1] [2] [3] [4] [5] [6] [7] [8] [9] [10] [11] [12] [13] [14] [15] [16] Sonraki Sayfa ->