Arama
Anasayfa > 2 1 ses sistemi sorgusunda 154 sonuç bulunmuştur.
Sitenize çeşitli Kategorilere Göre Haber Ekleyebileceğiniz, Farklı Yetkilere Sahip Editörlük Sistemi Bulunan Gelişmiş Bir Içerik Yönetim Sistemi.
Versiyon: 0.4; İndirilme: 65; Lisans: Freeware
Alim Satimstokcarİ Hesapfaturacek/senetkasabankapersonel Ve İnsan Kaynaklari Kargo Sevkiyat Yonetim Ticari Sistemi
Versiyon: 2.0; İndirilme: 29; Lisans: Demo
Güzel Bir FTP Programı Olan Cesar Sürükle Sistemi Ile çalışıyor Ve Kullanıcılara çok Büyük Kolaylıklar Sağlıyor.
Versiyon: 0.99e; İndirilme: 21; Lisans: Freeware
Personel Giri
Versiyon: 1.0; İndirilme: 39; Lisans: Demo
Personel Giri
Versiyon: 2,0; İndirilme: 22; Lisans: Demo
Yakıt Ve Nakliye Takibi,personel Takibi Ve Maaş Sistemi,çek,senet,kasa,banka V.s Modülleri Tüm Raporlar Ve Yazıcı çıktıları
Versiyon: 8.2007; İndirilme: 54; Lisans: Shareware
Palm OS Işletim Sistemi Için Hazırlanan Bir Hesap Makinesi. Çok Fazla özellik Bulundurmasa Da Basit Kullanımlar Için Ideal.
Fiyatı:
Versiyon: 3.1.; İndirilme: 120; Lisans: Shareware
Attis, Sigorta Acenteleri Ve Brokerları Için Geliştirilmiş, Muhasebe Temelli, Tümleşik Arka Ofis Programıdır. Piyasada Bulunan Ticari Entegre Uygulam
Versiyon: 4.2.0; İndirilme: 61; Lisans: Shareware
Data Çözüm Komple İş Yeri Yönetimi Yazılımı Bir Işyerinin Bütün Kayıt Ve Takip Işlemlerini Bir Arada Yürütmek Amacıyla Hazırlanmış Bir Yazılımdır.
Versiyon: -; İndirilme: 64; Lisans: Shareware
UnDeepFreeze Sistemi DeepFreeze Sisteminin çökmesini Korumaktır. DeepFreeze şifreniz Kaybolsa Bile UnDeepFreeze Sayesinde DeepFreeze Programı Güvenli
Versiyon: 1.6; İndirilme: 399; Lisans: Shareware